Vit jul,,,

Fick hem lite mer nya grejer igår som vi packade upp. Det är ju mycke vitt och trä i år så vi kör på med det. Här kommer ett litet smakprov på vad som kom igår.

     

Passar även på att önska er alla en trevlig advent.
kram

Bröllop i helgen!

I helgen var det bröllop och jag fick den stora äran att göra blommorna. Buketten var en stor droppformad bukett med vit avalance ros, en mörk lila calla som heter Swartzwalder och lila prärieklocka. Detaljerna gick i svart och silver.

Tärnorna hade ingen bukett utan ett blomsterarmband. Det gjorde jag av lila sträng som bas och en avalance ros med en svart  pärla i, murgröna och silverstrå. Bruden var nöjd och bröllopet var jättefint.

Alltid roligt när det är bröllop och särskilt när bruden vill ha något lite annorlunda. Vi önskar er all lycka i framtiden!


 

Nu flyttar julen in....

Denna vecka har vi börjat plocka fram lite julgrejer. Några snyggingar som flyttat in är dessa två herrar!
På blomfronten har vi fått hem en jättejulstjärna i rött, vit och röd amaryllis och vit hyacint. Vi kommer att ladda upp med mer julblommor till nästa helg när det är första advent.Om du behöver småtomtar till barnens julkalender har vi en hel del att välja på, och kalendern har vi också om du behöver en!


Välkommen in!

Nytt på blomfronten!

Imorse kom holländaren som vanligt på Tisdagar och idag hade han lite roliga växter med sig. En nyhet är Blue Bamboo, eller blå trio som den heter på svenska. Den vill ha mycke vatten och stå ljust. Den ser ut lite som en pärlhyacint men doftar ingenting.
Sen hade han en av mina favoriter,, Mikado gold. En fräsig liten grönväxt! Tycker om när det är ljust och vill ha massor av vatten!Välkommen in!
RSS 2.0