Cattis från Cult

Idag har vi haft finbesök av Cattis från Cult. Hon var nämligen här och visade oss vårkollektionen från Cult. Och jag kan lova att vi blev inte besvikna! Mycket fint och många nyheter! Första leveransen av dom nya grejerna kommer i januari. Men fick en inspirationsfolder så den som är lite nyfiken av sig kan små tjuvkika i den om man kommer in. =)

Men redan om nån vecka kommer en julleverans från Cult. Och ni som sett den vet att det är mycket fint som kommer. Vi kommer även att få påfyllning av den lila serien som vi knappt hann få hem så var den slut. Sålde som smör.

Tänk att det snart är första advent. Tider går så himla fort så man hinner absolut inte med. Så till veckan kommer det nog att börjas ta fram julsaker lite smått.
Nu ändrar vi igen... =)

Visst är vi lite struliga.. men nu ändrar vi tillbaka till våra gamla öppettider! Så i fortsättningen har vi öppet till 17,30 som vanligt!Tävlingsdags!

Nu är det återigen dags för en tävling här på bloggen. Vill du vara med i utlottningen av ett hemligt pris, lämna en kommentar med namn och mailadress så att vi kan kontakta vinnaren!

Tävlingen håller på till söndagen den 8/11


Nya öppettider!

Från idag Tisdag den 20/10 kommer vi att ändra våra öppettider!

 Dom nya öppettiderna är Mån-Fre 10.00-17.00

Lör 10.00-13.00


Har ni några synpunkter på öppettiderna eller har några förslag så lämna gärna en kommentar


Brudbukett med röda rosor

I helgen var det dags för ännu en brudbukett. Denna gången var det en brudbukett som skulle vara bunden i handen, med enbart röda rosor och grönt. Som grönt använde jag salall och murgröna, även lite murgröna som häng.Den röda rosen heter Red Naomi och är en stor fin ros. Nästan lite lik Grand Prix, men lite annan form på den här. Lite smådetaljer med pärlor. Skaften lindades med en fint tunt band i guld.

Dom här buketterna är ju väldigt snygga och stilrena. Inga krusiduller! Elegant! Vi önskar all lycka till brudparet och hoppas att dom fick en underbar dag!


Säsongens första tulpaner..

Ska bara informera till alla er tulpanälskare att på torsdag kommer vi att få hem hösten/vinterns första tulpaner!! Äntligen är dom här! Hur underbart är det inte med tulpaner. Dom kan lysa upp vilk!!en dyster dag som helst.


Änglalikt

Nu har vi fått hem tavlorna av den finska konstnären Minna L Immonen. Dom små kostar 349:- och den större plus den 4-korts tavlan kostar 550:- Vi har även nya kort av samma konstnär. Små enkla kort som man sätter till buketten eller växten man ska ge bort. Även dom jättefina och lite ovanliga. Dom kostar 10:-.


 

Men det har även kommit lite annat smått o gott. Bland annat jättefina lyktor som man kan ställa på bordet. Är fem lyktor på en "bräda", men även hängade lyktor för fönster i samma stil.Sen för alla grodfantaster så har vi precis packat upp urgulliga tovade grodor.. sådär lagomt fulsöta.. =)

Sen dom här söta hjortronbarnen har oxå kommit hem idag.

Sen har vi ÄNTLIGEN fått hem dom nya gravlyktorna. Sexkantiga svarta med antikt glas. Sen kommer det även att komma hem gråa sexkantiga. Men dom dröjer nån vecka. Men dom var jättefina och lite ovanligt med sexkantiga.

Sen har jag hört viskas att det efterlyses en tävling här på bloggen, så håll ögonen öppna för inom snar framtid kommer det att dyka upp en tävling med hemligt pris...

Gränna Chokladmakeri

Idag fick vi dom supergoda pralinerna från Gränna chokladmakeri. Dom finns i 9 olika smaker, allt från ljus tryffel till xanté pralin. Dom kostar 12:-/st eller 10st för 100kr. Det finns även fina presentaskar om man vill ge bort till nån när eller kär. Dom innehåller 10 praliner i fin trälåda med hjärta. Dom kostar 150:-. 

Detta är garanterat en uppskattad present att ge bort till alla chokladälskare!


Vita bokstäver

Nu har vi fått hem våra vita bokstäver från Miljögården. Men tyvärr har inte den nya inredningen kommit.. =( Den skulle tydligen leveraras senare.. bara att vänta...Sen har vi ju även fått hem lite annat smått o gott... Här kommer lite bilder...Ni har väl inte missat dom fina presentböckerna som vi har fått hem. Man fyller själv i den innan man ger bort den.. jättefin present!


Sen har det kommit hem lite lila detaljer.. Visst är väl det en härlig färg nu på hösten.. 


Sen har det kommit hem massa fina trähjärtan, både svarta, vita och röda. Men även metallhjärtan med lykta som kan hängas på väggen, men även en modell som hängs t e x i fönstret.


 

För oss gottegrisar har vi fått hem gottigheter från Gränna Chokladfabrik. Bland annat kaffe och chokladklubbor som ska doppas i kaffe respektive varm mjölk.. gott gott gott
Sen kommer det även småpraliner från samma leverantör, men dom hade dom missat att skicka, så dom kommer inom några dagar.

RSS 2.0