Kaos i butiken!

Här råder för tillfället ett mindre organiserat kaos! Under början av veckan har vi fått in 6 pallar med nya grejer och vi jobbar för fullt för att få ut allt i butiken!

Lägger upp några bilder så ni i alla fall får ett litet smakprov på det som kommit.
Lovar att det kommer mer bilder så fort jag fått lite ordning här.

Ni glömmer väl inte öppetkvällen imorgon Torsdag, vi kommer att ha en massa fina erbjudanden!

Nä nu ropar kartongerna på mig igen,,,, Ha en bra dag!


Packar upp,,,

Idag har jag packat upp en pall med sidenblommor. Det kom krukväxter, snittblommor, dörrkransar. Det kom även ris och bärkvistar man kan ha ute nu till hösten om man vill göra lite mysigt.2 sorters höstblad i härliga färger. Eucalyptus blad eller ekblad.Stora dahlia i gult eller orange.Ranunkel i rött och orange.Tallkvistar, bärkvistar och grankvistar med små kotter. Perfekt för höstpyntet ute!


Tidigare i veckan kom det en liten pall till å den innehöll bland annat dessa fina ljushus i två storlekar.
Man han både ha de stående och hängande.

Det lilla kostar 89kr och det stora 109kr

Snygg fyrkantig cementkruka i 3 storlekar med hjärtan. Kostar 69,89,129kr.

Nästa vecka väntar vi hem en massa nya krukor och Cult! Sen kommer det säkert att droppa in nåt som vi redan glömt att vi beställt!

Hoppas ni får en trevlig helg.
kram


Mässan och första leveransen!

Då var höstens Formex avklarad och det var ju lika roligt som vanligt. Det finns så mycket fint att titta på och man får en liten kick av att gå där och bara ta in alla ideér och tips!

Det som kändes lite märkligt var att Stockholm bjöd på fantastiskt höstväder med sol och runt 18-20 grader varmt och vi gick inne i hallarna som var julpyntade.

Råkade ta med mig en kamera som inte hade så mycket batteri så det blev tyvärr inte så mycket bilder, men lägger upp några iaf.Så här fint pyntat var det överallt och året grej var att varje företag själva fått pynta en julgran med grejer som de sålde. Det var lite roligt att gå å titta på alla granarna som stod uppradade!En jättefin inslagning om man vill ha sin blomma lite extra festlig innan man ger bort den. Tänk vad lite papper och band kan göra för att piffa upp!Det här var en rolig grej. Ett trähjärta som man själv kan pynta och hänga på dörren i vinter. Vi kommer att ha färdigdekorerade hjärtan eller lösa om man vill pyssla lite själv.Så till första leveransen efter mässan! Det var  Åre Choklad som damp ner i morse och vi har tagit hem deras Blåbärs och Tranbärs bräck som är jättegod. Vi fick smaka på mässan och blev helt såld!Höstens nyheter är 5 olika strutar. Åre Chokladfabrik firar 20 år och har därför tagit fram en jubileums strut med de praliner som är mest populär.
Sen har de gjort en glad höst med blandade smaker.
Sen är de tre nya smakerna Nypon, Päron och Lakritstryffel.


Hoppas ni har en bra dag trots det otroligt tråkiga vädret.

Lägger upp mer bilder så fort grejerna börjar komma hem.


RSS 2.0