I morgon bär det iväg...

... mot Stockholm/Älvsjö och formexmässan. Ska bli otroligt roligt och spännande att se vad som kommer i höst och vinter. Ska försöka ta lite kort så vi kanske kan få nåt smakprov på vad som  kommer hem här framöver.
Återkommer efter helgen med uppdatering om hur helgen varit. Garanterat med onda fötter och ben, men det hör väl till när man är på mässa eller hur? =)


En liten Waldemar Lestat...

Ett stort grattis säger vi till Kristina som idag på eftermiddagen fick en liten Valdemar på 3090g och 50cm!
En bild på den stolta mamman och Valdemar kommer senare!

Många kramar från oss!!

Enkelt och stilrent

 

Är inte alltid att störst är bäst.. Ibland är det det enkla som gör helheten! Den här snittdekorationen består avv en glasvas med limegrön oasis, gul bollkryss, lotus, trollhassel, spanskpeppar på dekorationstråd och grönt.
Enkelt men snyggt!

Höstens färger!

Det kan väl inte ha undgått nån vilken som är höstens och vinterns stora färg, Ljung/lila! Måste säga att dom färgerna är ju en personlig favorit så det ska bli väldigt intressant att få åka på formexmässan om cirka två veckor! Men måste säga att det är fortfarande mycket svart/vitt som basfärger. Och med dom färgerna kan man ju faktiskt inte göra fel. Då är det ju enkelt att använda assecoarer att färgsätta ett rum med!

Då kommer det att inhandlas nya krukor, presenter, cult och mycket mycket mera! Så det är bara att invänta att butiken fylls på med nyheter!

Till veckan kommer vi att få hem fler av dom eftertraktade kryssbollarna. Håll utkik på tisdag!


Höst?!

Är hösten på intågande eller kommer det nån mer sommar? Jag tycker då personligen att det känns rätt höstigt på morgonen när man kliver ut. Men, lite mer sol kan vi ju hoppas på.

Idag kom ju Martin i vanlig ordning. Så nu har vi fyllt butiken igen med både snittblommor och krukväxter. För er som vill förnya blommorna ute som regnat bort så har vi nu åter igen Aster, Kryssantemum, Stora jättefina kryssbollar, Veronica, Hebe grön mix, Silvergirlang, Brassica.
Krukväxter inomhus fick vi hem doftranka, azalea, stora fina calandivia, begonia, fredskalla, plättar i luften.
I snitt är det mycket gladiolus nu. Den här veckan har vi gula, röda och gröna gladiolus. Vad är inte vackrare än en stor vas med enbart gladiolus? Gladiolus är ännu en personlig favorit, fast vita såklart.

Nu håller vi tummarna att solen gör sig till känna igen så att vi får känna lite mer sommarvärme innan hösten kommer!


Somrig brudbukett

Till helgen som var hade jag igen den stora äran att få göra två brudbuketter. Det är alltid så himla roligt att få göra en brudbukett!

Den första brudbuketten skulle kännas somrig. Bruden ville ha en rundbunden bukett med lite murgröna som häng. Annars i blomväg fick jag rätt fria händer. Så i den buketten blev det den cremefärgade rosen Vendela, en rosa ros som heter Barbie, vit santini, rosa aster, några phalaenopsis blommor, även brudslöja som jag snurrat silverfärgad myrtentråd runt till små buntar. Och visst känns den rätt somrig?

Den andra buketten fick vi väldigt fria händer till. Men bruden ville ha en droppformad brudbukett. Så i den här buketten blev det återigen rosen Vendela, vinröd germini (burgundy), vinröd borstnejlika och murgröneslingor. Den här buketten fick en lite mer höstig känsla. Det är nog mest färgerna som gör det. Men otroligt fina färger!

Självklart var det både corsage och näbbuketter till dom här brudbuketterna också, men tyvärr hann jag inte med att ta kort på dom innan dom hämtades.

RSS 2.0