Cement tavlor..

Jag som utlovade bilder på våra superfina lyktor som vi fått hem, men tyvärr måste jag meddela att dom redan är slut. Dom gick som smör i solsken, har kollat med leverantören men dom hade även dom slut i lager. Men det kommer att komma hem fler lyktor av annan modell, bara att vänta.

Men har ni inte sett våra superfina nya tavlor av Annika Vallin så kommer en bild här. Dom är otroligt fina och är gjorda i cement.

 

Sen har ju även hösten slagit till hos oss och vi har mycket oranget i butiken just nu. Men visst är det väl härligt med lite varma höstfärger när det börjar bli lite kyligare ute.
Ett blåsigt tåsjö!

Idag var det dags för årets sista plantering i Tåsjö. Dagen började strålande med sol och fint väder, men framemot eftermiddagen så blåste det kalla vindar och hösten gör verkligen sig påmind. Men som vanligt gick det jättebra att plantera. Idag hade vi en ersättare för Kristina som dom flesta vet är hemma och är mammaledig med söta lilla Waldemar, han heter Mathias och var jätteduktig.

 

Som vanligt hade vi fika med oss som verkligen värmde i den kalla luften.

Den här gången var det dags för ljungen. Vi valde att plantera Calluna ljung. Vi tycker den är mer hållbar och finare än den vanliga Erica ljungen. Men det är självklart en smaksak. Men som ni ser på bilden är det väldigt snyggt med prydnadskål också tillsammans med ljung.

Så nu är årets planteringar gjorda, det enda som återstår är lite tändning av ljus till allhelgona, advent och jul. Men vi ser redan framemot nästa års plantering som såklart börjar med penseér till våren. Vi är snart där, tiden går ju så himla fort....


Superfina lyktor..

Nu har vi fått hem superfina lyktor. Tyvärr så har jag glömt kabeln till kameran så jag kan inte lägga ut nån bild just nu. Men så fort mitt minne inte sviker mig så ska jag lägga ut en bild. Dom ser lite gamla ut i ytan och mönstrat glas.

Sen har det ju verkligen blivit höst nu, så härligt orangea krukor har kommit. Superfint nu om man ska göra höstfint där hemma.

För er som gillar Disney har vi fått hem en disney serie, med mugg och sked, tallrik, krukor och underlägg.

Sen pågår det ju ommöblering på affären. Så vi väntar med spänning på att dom nya möblerna ska komma.. Kommer att bli superfint!

Sen måste jag också berätta om dom jättefina böckerna vi har fått hem. Det är små böcker som man själv fyller i, tex till min älskade, till min bror,syster, mamma eller pappa. När man fyllt i dom ger man bort dom i present. Dom är verkligen jättefina.

Och i morgon tisdag, kommer den vanliga Erica ljungen äntligen komma hem. Efterfrågan har varit stor så det har varit slut i Holland, men i morgon är vi lovade att den ska komma. Men sen tidigare har vi haft Calluna ljungen hemma, själv tycker jag att den är superfin.

Sen har vi en jätteduktig praktikant hos oss två dagar i veckan numera. Hon heter Emma och går första året på floristutbildningen i Östersund.


Ha en härligt dag ute i solen och njut av det fina höstvädret!


Nya Culten är här!!

Nu har äntligen den nya culten kommit. Tyvärr så släpps inte vissa artiklar förrän i oktober så allt har inte kommit. Men lite smått o gott har det allt kommit. Den härliga ljung/plommon färger. Tyvärr den fina paisly serien släpps inte förrän senare heller.

 

Det har även kommit hem lite sidenblommor. Bland annat dom populära "poppelbollarna". Nu har vi även fått hem dom i fin höstfärg. Men även en fin poppelkrans som ni ser på bilden nedan har vi fått hem.Men vi väntar med spänning på mera nyheter. Håll ögon o öron öppna, för det kommer hem allteftersom.


Formex 2009 - Svart o vitt

Trots att det kanske inte syns på den här bilden, så kan ni kanske tänka er hur stor mässhallarna är. Det känns i benen och kroppen den här veckan kan jag säga. =) Men det var otroligt roligt att gå där och handla.

Åter igen så är det svart och vitt som gäller även i höst. Än var man vände blicken så var det svart o vitt. Lite trist kan man tycka, men det kommer att komma hem lite färg oxå. Först nu dom kommande veckorna kommer vi att få hem krukor och lyktor i höstfärger. Men det kommer även lite senare att komma i lite plommon/lila/ljung färger.

Vi har handlat hos en ny kortleverantör. Det känns alltid lite roligt att prova några nya kort, nåt lite annorlunda. Dom heter Mayaboo, och är designade av en finsk konstnär.
Det är även hon som gjort dom här fina tavlorna vi har beställt.


Sen måste jag bara visa en superfin adventsstjärna som vi beställt. Den är gjord i metall, silver och som broderimönster på, svårt att förklara, men det var verkligen suuuuperfin!!Cult har ju som dom flesta redan vet, en jättfin höst och jul kollektion. Tyvärr så levererar dom inte sin paisly serie förrän senare i höst, heller inte den nya my & mini speldosan.

Men självklart kommer det att komma lite nyheter och lite närmare jul så kommer julculten.

Madley som vi har haft hemma tidigare hade oxå mycket fint. Dom satsar ju mycket på zink & glas tillsammans. Här är lite bilder på saker som kommer att komma hem från danska madley.Men självklart kommer det att komma hem mycket mycket mer, tex vita bokstäver i trä, så man kan skriva egna ord. Men måste erkänna att det är svårt att komma ihåg allt vi handlat. Men allt kommer att komma eftersom. Så fort vi börjat få hem saker så kommer det att fotas och läggas ut på bloggen. Så håll ögonen öppna!


RSS 2.0