Formex 2009 - Svart o vitt

Trots att det kanske inte syns på den här bilden, så kan ni kanske tänka er hur stor mässhallarna är. Det känns i benen och kroppen den här veckan kan jag säga. =) Men det var otroligt roligt att gå där och handla.

Åter igen så är det svart och vitt som gäller även i höst. Än var man vände blicken så var det svart o vitt. Lite trist kan man tycka, men det kommer att komma hem lite färg oxå. Först nu dom kommande veckorna kommer vi att få hem krukor och lyktor i höstfärger. Men det kommer även lite senare att komma i lite plommon/lila/ljung färger.

Vi har handlat hos en ny kortleverantör. Det känns alltid lite roligt att prova några nya kort, nåt lite annorlunda. Dom heter Mayaboo, och är designade av en finsk konstnär.
Det är även hon som gjort dom här fina tavlorna vi har beställt.


Sen måste jag bara visa en superfin adventsstjärna som vi beställt. Den är gjord i metall, silver och som broderimönster på, svårt att förklara, men det var verkligen suuuuperfin!!



Cult har ju som dom flesta redan vet, en jättfin höst och jul kollektion. Tyvärr så levererar dom inte sin paisly serie förrän senare i höst, heller inte den nya my & mini speldosan.

Men självklart kommer det att komma lite nyheter och lite närmare jul så kommer julculten.





Madley som vi har haft hemma tidigare hade oxå mycket fint. Dom satsar ju mycket på zink & glas tillsammans. Här är lite bilder på saker som kommer att komma hem från danska madley.



Men självklart kommer det att komma hem mycket mycket mer, tex vita bokstäver i trä, så man kan skriva egna ord. Men måste erkänna att det är svårt att komma ihåg allt vi handlat. Men allt kommer att komma eftersom. Så fort vi börjat få hem saker så kommer det att fotas och läggas ut på bloggen. Så håll ögonen öppna!


Kommentarer
Postat av: Nina

Kul att få se allt fint som ni kommer få hem snart!

2009-09-01 @ 19:00:15
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Vanja

Låter jättebra! Ska bli kul å shoppa när ni får nytt i butiken :) kram.

2009-09-02 @ 08:26:54
Postat av: Rebecca

Ååh, nu kliar det ordentligt i shoppingfingrarna! Gud vad mkt snygga grejer:)

2009-09-03 @ 10:43:39
URL: http://miriamrebecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0